MAGTENS RUNDKØRSEL

www.sabbat-Kristne.dk = 16. april 2013

MAGTENS RUNDKØRSEL = I DEN KATOLSKE VATIKANSTAT

 www.wikipedia.net      www.Google.dk  

www.Nationaldemokraten.dk

Grundlovsnyt - YouTube

 


 

    ER DU KRISTEN  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???


 

 KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

 Derfor = www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk


Dagens Ødegårdsdrøm på Dronningens Fødselsdag

Tirsdag, den 16. april 2013

 


HØJESTE TOPKARAKTER

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN

Når det gælder vores = Danske Dronning Margrethe II = så er der ikke meget at komme efter = "for vores" = Danske medier = for hun passer jo altid sit job = til den = højeste Topkarakter = forudsætningerne taget i betragtning.

.

DAGENS UTOPISKE DRØM

Dagens Utopiske drøm = den går i en helt anden retning = tror jeg nok = nemlig en drøm om = tre kvindelige forfattere = der finder sammen om at skrive en bog = om = hvordan Pavemagten i Vatikan-staten = har udviklet sig strukturmæssigt = og magtmæssigt = fra dengang = den første Pave blev "valgt" til Pave.

DE TRE KVINDER = INGEN SKAL UDELUKKES

Når jeg nævner navnene på nogle kvinder = som jeg i min utopiske drøm = håber vil skrive en bog om Pavernes magt = og magtens rundkørsel i Vatikan-Staten = fra den første Pave blev valgt = så er det fordi det er mit håb = at tre kvinder = vil finde sammen = om at skrive en sådan bog i fællesskab.

DEN FØRSTE BOG = BIND 1.

Jeg forestiller mig = i min ødegårds-drøm = at den første Bog = Bind 1. = den bliver på cirka 200 sider. Derefter skrives Bind nummer 2 = der også bliver på cirka 200 sider. Når den første bog = Bind 1. = er skrevet i dette danske = evigheds-projekt = så forestiller jeg mig = at den af de tre kvinder = der ikke ønsker at bidrage til Bind nummer to = finder sin egen afløser = til at forsætte deres føljeton af bøger = om = magtens rundkørsel = inden for den Katolske Vatikan-Stat = inden for disse her 7 nævnte områder =

Religion - Politik - Økonomi - jura - livvagter - kultur - Medie-strategi


 INSPIRATION

Det kræver naturligvis = inspiration =  for de tre kvinder = at være Pionerer = i et evigt bog-projekt = der fortæller om ( Magtens Rundkørsel = i den Katolske Vatikanstat )  fra den første Pave og frem. Hvor skal de tre forfattere = de tre Kvinder finde inspiration til = at gå i gang med dette danske kulturelle Pionerarbejde ???

JEG FORESLÅR DENNE BOG.  

Noble House = Forfatter = James Clavell

5. bøger udgivet 1981 ( ISBN 87-7365-618-6 bd 1 )


 

  Pave Siricius - Wikipedia, den frie encyklopædi

 I år 382 var han = den første pave = der bar titlen = Pontifex maximus
 
Et sted skal en bog begynde = det kunne være her.
 
Pontifex maximus = hvad betyder denne titel  ???

 

Ansvarshavende Chef-Redaktør = Peter Neerup Buhl

Det kan jo ikke udelukkes at den meget = Ansvarhavende Chefredaktør = Peter Neerup Buhl = finder tre kvindelige = forfatter-spirer = der sammen skal lave research og skrive = en føljeton med = et ugentlig indlæg = om Vatikanets udviklingshistorie = fra dengang da = den første Pave = Pave Siricius blev udnævnt til Pontifex maximus i år 382 efter Kristus.

FALSKE HISTORISKE FORUDSÆTNINGER

Hvis danmarks nuværende og fremtidige ungdom = skal undgå = falske historiske forudsætninger = for opfattelsen af den tid de lever i = så  kan det være nyttigt at være ude = i god tid = for at finde de fakta = som kan give et overblik over = et historisk forløb = gennem flere hundrede år. Så måske = kan en sådan føljeton = over Pavers udviklingshistorie i den Katolske Vatikan-stat = komme eventuel historie-forfalskning i forkøbet. For at forstå Vatikan-Statens historiske udviklings-historie = så er det naturligvis nødvendigt at vide noget om det Persongalleri = der omgiver Paven = samt om = hvordan Vatikanets indre opgaver = bliver Prioriteret og varetaget.

Når den samlede føljeton over en Periode = er nået op på cirka 200 sider = så udgives denne Følgeton = i Bogform = som kan bestilles hos = den nye internetavis = www.Nationaldemokraten.dk = for der er jo stadig plads til i internetavisen = Nationaldemokraten = til = at der kan stå = ( føljeton ) lige efter ( Tip os ) i den brede sorte linje = foroven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE