JØRN STOUENBERG

 NY FORMAND FOR GRUNDLOVSFORENINGEN = www.Danskkultur.dk

Jørn Stouenberg = Valgt den 21. maj = 2013  

www.islaminfo.dk

 

 "den der ikke vedkender sig sin fortid,
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"

   Besøg eventuelt = Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

 Messerschmidt 

Et lille overblik over islams globale udbredelse i 2008
Besøg evt. -
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 


nyhederne.tv2.dk/.../id-68517474:messerschmidt-dan...
20/05/2013
Danmark bør stille sig i spidsen for en boykot af det kommende Vinter OL, mener DF'eren. 

Dem og os 

Citat

 Findes der et ”dem og os”? De sidste få døgn viser, at det gør der. ”Dem” er dem, som i dagevis har afbrændt biler, skoler og børnehaver i de svenske forstæder. ”Dem” er dem, som med knive og kødøkser dræbte og maltrakterede en britisk soldat på åben gade i London. ”Dem” er de tre unge mænd fra Vollsmose, som har pryglet en 59-årig dansk mand ind i en koma, hvorfra han næppe vågner op igen.

Findes der en forbindelse – en årsagsforklaring – mellem ”dem”? Jo, den udgøres af en kæde af kapitulationer og gradvis moralsk afvæbning, begået af nogle andre ”dem”, nemlig dem som blev valgt til at beskytte os. De tillod i årtier, at hundredtusinder af indvandrere – ”dem” – som fra vildt fremmede kulturer under påskud af at være forfulgte fandt ly i vore lande og blev modtaget med udstrakt gavmildhed og gæstfrihed. Men vi – ”os” - er blevet gengældt med uro, hærværk, trusler, dovenskab, løgn, svindel, flabethed, homofobi, mandschauvinisme og nedbrydning af den sociale stat, som det tog vores forældre og forfædre hundrede års hårdt arbejde og god opførsel at bygge op.

”Dem” kører rundt i store biler til penge, som de umuligt kan være kommet ærligt til. ”Dem” håner vores værdier og vores stats repræsentanter, fra skolelærerne til politifolkene, for de har intet at frygte. De anser vores straffe for latterlige - og de har ret - og de bliver altid strøget med hårene.

”Os” er derimod dem, der frygter for morgendagen, fordi svineslagteriet flytter til Tyskland eller Polen, og er parate til at køre over stadig større afstande for at få stadig lavere lønnede job. Os er dem, der efter 30-40 års arbejde ryger ud af A-kassen og ikke kan få bistandsbihjælp, fordi vi ejer en bil eller en mager pension. Men det behøver ”dem” ikke frygte: De klarer sig fint, for de får huslejen betalt i socialt boligbyggeri, der oprindeligt var beregnet til danskere af alle aldre, og kan sagtens  leve af bistandshjælpen, fire børnechecks, førtidspension for en røverhistorie om posttraumatisk stress-syndrom, samt kriminalitet.

Citat  Slut

Læs forsættelsen her

Dem og os 

 

   Besøg eventuelt = Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

 Messerschmidt 

En mulighed

 

 

 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE